به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

هشدار رئیس اوپک نسبت به آشوب انرژی در صورت حذف سوخت‌های فسیلی

پایگاه خبری فولاد ایران- رئیس اوپک روز پنجشنبه نسبت به «عواقب وخیم» برای اقتصاد جهانی در صورتی که جهان سوخت‌های فسیلی را کنار بگذارد، هشدار داد.
هیثم الغیس، دبیر کل اوپک، گفت که درخواست ها برای کاهش هیدروکربن ها، سیستم انرژی جهانی را به طرز شگفت انگیزی با شکست مواجه می کند. او گفت: «این منجر به هرج و مرج انرژی در مقیاس بی‌سابقه، با عواقب وخیم برای اقتصادها و میلیاردها نفر در سراسر جهان خواهد شد.»
اظهارات او در پاسخ به اظهارات اخیر فاتح بیرول، مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی بود که گفت تقاضای نفت ممکن است در این دهه در بحبوحه توسعه فزاینده انرژی‌های تجدیدپذیر افزایش یابد.
به گزارش 
فولاد ایران، اوپک پیش‌بینی‌های رئیس آژانس بین‌المللی انرژی را «خطرناک» خواند و گفت که ادعاهای او با پیش‌بینی‌های «مستمر و مبتنی بر داده» این گروه تولیدکننده نفت پشتیبانی نمی‌شود.
اوپک گفت: «در دهه‌های گذشته، اغلب درخواست‌های اوج عرضه و در دهه‌های اخیر اوج تقاضا وجود داشت، اما ظاهراً هیچ یک محقق نشده است.»
تفاوت امروز و چیزی که چنین پیش‌بینی‌هایی را بسیار خطرناک می‌کند، این است که اغلب با درخواست‌هایی برای توقف سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید نفت و گاز همراه است. در بحبوحه بحران انرژی که با جنگ اوکراین تشدید شده است، روسای انرژی جهان از دولت ها خواسته اند که بیشتر در پروژه های نفت و گاز سرمایه گذاری کنند.
بر اساس گزارش انجمن بین المللی انرژی، مخارج سرمایه ای بالادستی نفت و گاز در سال گذشته با 39 درصد افزایش به 499 میلیارد دلار رسید که بالاترین سطح از سال 2014 است.
با این حال، IEF اعلام کرده است که هزینه های سالانه بالادستی باید تا سال 2030 به 640 میلیارد دلار افزایش یابد تا از عرضه کافی اطمینان حاصل شود.
اوپک برآورد کرده است که جهان برای تامین تقاضای فزاینده نفت تا سال 2045 به 12.1 تریلیون دلار سرمایه گذاری نیاز دارد.
اوپک در چشم انداز جهانی نفت خود در سال گذشته اعلام کرد انتظار می رود تقاضا برای نفت به عنوان سوخت اولیه به 101 میلیون بشکه در روز در سال 2045 از 88 میلیون بشکه معادل در روز در سال 2021 افزایش یابد.
آقای الغیس گفت: "اوپک با توجه به چالش پیش روی جهان برای از بین بردن فقر انرژی، پاسخگویی به تقاضای فزاینده انرژی و اطمینان از انرژی مقرون به صرفه و در عین حال کاهش انتشار گازهای گلخانه ای، هیچ منبع انرژی یا فناوری را نادیده نمی گیرد."
آخرین اختلاف نظر بین اوپک و آژانس بین‌المللی انرژی در حالی رخ می‌دهد که پس از اعلام تمدید کاهش عرضه توسط عربستان سعودی و روسیه در هفته گذشته، قیمت نفت بالای 90 دلار در هر بشکه معامله می‌شود.
در ماه آوریل، آقای الغیس گفت که آژانس بین المللی انرژی باید در مورد تضعیف سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز "بسیار محتاط" باشد.


منبع: بلومبرگ

۲۸ شهریور ۱۴۰۲ ۱۴:۳۹
تعداد بازدید : ۴۶۲
کد خبر : ۶۷,۰۷۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید