به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

همکاری کویت و عربستان سعودی برای توسعه میادین نفت و گاز

پایگاه خبری فولاد ایران- از آنجایی که سایر کشورهای خاورمیانه به دنبال تنوع بخشیدن به ترکیب انرژی خود هستند، به نظر می رسد کویت در حال تلاش برای جاه طلبی های نفت و گاز خود است. دولت کویت اعلام کرده است که قصد دارد با افزایش انبوه تولید در سال های آینده به یکی از تولیدکنندگان اصلی اوپک تبدیل شود. این امر با سرمایه گذاری های کلان در این بخش و گسترش بخش های بالادستی و پایین دستی آن پشتیبانی می شود. همانطور که بسیاری از کشورهای دیگر از گذار سبز استقبال می کنند، کویت امیدوار است تا زمانی که تقاضا برای سوخت های فسیلی باقی بماند، یک بازیگر بین المللی بزرگ در بازار نفت و گاز باشد.
به گزارش فولاد ایران، کویت، یکی از تولیدکنندگان بزرگ اوپک، قصد دارد تولید نفت خود را در چهار سال آینده از 2.7 میلیون بشکه در روز به 3.15 میلیون بشکه در روز افزایش دهد. این کشور خاورمیانه همچنین امیدوار است تولید گاز طبیعی خود را 70 درصد در مدت مشابه افزایش دهد. کویت در حال حاضر پس از عربستان سعودی، عراق، امارات متحده عربی و ایران به عنوان پنجمین تولیدکننده بزرگ اوپک است. در ماه‌های اخیر، کویت به کاهش تولید اوپک پلاس پایبند بوده و تولید خود را 128 هزار بشکه در روز کاهش داده است. سهمیه تولید کویت برای سال آینده در حال حاضر 2.676 میلیون بشکه در روز است. هدف اوپک محدود کردن سهمیه‌های نفت، تثبیت بازار است که در سال‌های اخیر بی‌ثبات شده است.
علیرغم کاهش‌های کوتاه‌مدت، کویت امیدوار است تولید نفت خود را در دهه آینده به میزان قابل توجهی افزایش دهد تا بتواند تقاضای مداوم برای سوخت فسیلی را برآورده کند. این احساس توسط عربستان سعودی و امارات متحده عربی تکرار شده است، که هر دو قصد دارند در چند سال آینده تولید خود را به میزان یک میلیون بشکه در روز افزایش دهند. بر اساس برآوردها، کویت حدود 100 میلیارد بشکه ذخایر نفتی دارد که این کشور را در موقعیت خوبی برای بهره برداری از منابع خود قرار می دهد، قبل از اینکه تقاضا در راستای گذار سبز جهانی شروع به کاهش کند.
طرح کویت برای افزایش تولید نفت و گاز با اعلام سعد البراک، وزیر نفت این کشور، که استراتژی جدیدی برای افزایش تولید از طریق توسعه میدان گازی دره با مشارکت عربستان سعودی اعلام کرد، مورد توجه قرار گرفته است. شرکت نفت کویت KOC در سال جاری چندین قرارداد نفت و گاز به ارزش 3.25 میلیارد دلار منعقد کرده است.
کویت علاوه بر افزایش سطح تولید، برنامه های بزرگی برای بخش پایین دستی خود نیز دارد. این کشور امیدوار است که ظرفیت پالایش خود را تا سال 2025 به 1.6 میلیون بشکه در روز در داخل و 425000 بشکه در روز در خارج از کشور افزایش دهد.
انتظار می رود طیف گسترده ای از پروژه های جدید نفت و گاز به کویت کمک کند تا در دهه آینده به تولیدکننده بزرگتر اوپک تبدیل شود. دولت در حال سرمایه گذاری هنگفتی در آینده صنعت نفت و گاز خود است، زیرا بسیاری از کشورهای همسایه در تنوع بخشی به بخش های انرژی خود در راستای گذار سبز جهانی سرمایه گذاری می کنند. در حالی که بسیاری از قدرت‌های جهانی انتظار دارند تقاضای جهانی نفت و گاز در نهایت کاهش یابد، کویت روی دوام این صنعت شرط می‌بندد که در اهداف تولید بالای آن برای دهه‌های آینده منعکس می‌شود.


منبع: Oilprice

۲۲ مهر ۱۴۰۲ ۱۳:۰۷
تعداد بازدید : ۵۸۴
کد خبر : ۶۷,۳۵۱

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید