به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

افزایش آمار فروش خودرو در چین

پایگاه خبری فولاد ایران- فروش خودروهای سواری چین که در ماه سپتامبر نسبت به سال قبل 4.3 درصد افزایش داشت، اما با وجود افزایش یارانه دولتی برای تشویق تجارت به عنوان بخشی از بسته محرک گسترده تر، فروش خودروهای بنزینی با افت همراه شد.
خریداران و سازندگان خودروهای باتری‌دار از ماه جولای از افزایش دوبرابری یارانه‌ها به مصرف‌کنندگان سود برده‌اند، اما فروش خودروهای بنزینی در چین، بازاری که زمانی برندهای خارجی بر آن تسلط داشتند، همچنان رو به کاهش است.
به گزارش فولاد ایران، فروش در بزرگترین بازار خودروی جهان در ماه سپتامبر به 2.13 میلیون دستگاه رسید که نسبت به 2.04 میلیون دستگاه در سال گذشته افزایش داشت. بر اساس داده های انجمن خودروهای مسافری چینCPCA در 9 ماه اول، فروش نسبت به سال 2023 1.9 درصد افزایش داشته است.
فروش خودروهای الکتریکی و پلاگین هیبریدی 50.9 درصد افزایش یافت که 52.8 درصد از فروش کلی را به خود اختصاص داد. این سومین ماه متوالی بود که تعداد خودروهای باتری دار از جمله پلاگین ها از فروش خودروهای بنزینی در چین بیشتر شد.
فروش خودروهای بنزینی در سپتامبر بیش از 1 میلیون بود که بیش از 100000 نسبت به ماه اوت افزایش داشت. اما این بسیار کمتر از سپتامبر سال گذشته بود، زمانی که بیش از 1.29 میلیون دستگاه در چین فروخته شد.
فروش خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی - دسته ای که گروه صنعتی چین آن را به عنوان "خودروهای انرژی جدید" طبقه بندی می کند - در ماه سپتامبر به 1.12 میلیون و در 9 ماه اول به 7.13 میلیون رسید.
تسلا بیش از 72000 دستگاه خودرو در چین فروخت که 66 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل، بهترین ماه امسال بود. این شرکت که مقر آن در ایالات متحده است در ماه سپتامبر 16121 دستگاه خودروی ساخت چین صادر کرد که از 23000 دستگاه در ماه قبل کمتر است.
تسلا که برای حدود یک سوم فروش خود روی چین حساب می کند، مشوق های خود را از جمله تامین مالی صفر درصد اضافه کرده است.
سازندگان چینی EV BYD و Xpeng بهترین ماه خود را در سپتامبر ثبت کردند.
پرفروش ترین سازندگان خودروهای انرژی نو در چین در هشت ماه اول بی وای دی، جیلی و تسلا بودند.
دولت چین در ژوئیه یارانه ای بیش از 2800 دلار را اعلام کرد و یارانه ای را که در آوریل معرفی شد دو برابر کرد. با این مشوق ها مصرف کنندگان خودروی قدیمی را کنار می گذارند تا آن را با خودروی برقی جایگزین کنند. یارانه برای یک وسیله نقلیه احتراقی با سوخت کارآمدتر کمی بیش از 2100 دلار است.
صادرات خودرو در ماه سپتامبر 22 درصد رشد کرد و علیرغم واکنش منفی سیاسی علیه خودروسازان چینی در بازارهای بزرگ خارج از کشور، فروش را برای 9 ماه اول به 3.55 میلیون دستگاه رساند.
چین در سال گذشته با پشت سر گذاشتن ژاپن به بزرگترین صادرکننده خودرو در جهان تبدیل شد. مقامات آمریکایی و دیگران استدلال کرده‌اند که ظرفیت چین برای تولید خودروهای بیشتر از آنچه که می‌تواند در خانه بفروشد، همراه با اعطای یارانه‌ها، به سازندگان خودروهای برقی چینی مزیتی ناعادلانه می‌دهد.
اتحادیه اروپا پس از رای‌گیری هفته گذشته، تعرفه‌های 45 درصدی بر خودروهای الکتریکی ساخت چین را اعمال می‌کند، اقدامی که آلمان با آن مخالفت کرد. چین گفته است که امیدوار است از طریق مذاکراتی که حداقل قیمت فروش خودروهای برقی را در اروپا تعیین می کند، از تعرفه ها جلوگیری کند.
ایالات متحده و کانادا هر کدام تعرفه های 100 درصدی را برای خودروهای برقی ساخت چین تعیین کرده اند که عملاً آنها را از این بازارها باز می دارد.


منبع: CNBC

۲۲ مهر ۱۴۰۳ ۱۳:۲۴
تعداد بازدید : ۲۶۶
کد خبر : ۷۱,۱۳۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید